Lättare att sluta röka med e-cigaretter

Lättare att sluta röka med e-cigaretter

E-bloss.se - ecigarreter
E-cigaretter blir ett allt populärare sätt att sluta röka och gör avvänjningen lättare.

Att sluta röka en en svår process att gå igenom. Man är inte bara beroende av nikotinet i cigaretterna utan själva vanan att röka en cigarett. E-cigaretter blir ett allt populärare sätt att sluta röka och gör avvänjningen lättare.

Vi vet alla att rökning är dåligt för oss, ändå har de allra flesta svårt att sluta röka. Plåster och tuggummin har funnits på marknaden i många år men hjälper bara mot en del av beroendet. Problemet med traditionella medel är att man direkt helt tar bort cigaretten vilket gör att många får problem med vanan som sitter i.

Med e-cigaretter tar man först bort alla de hälsofarliga kemikalierna som finns i vanliga cigaretter, bl.a. tjära, vätecyanid, ammoniak och formaldehyd. Det ger stora hälsovinster och du kan sedan trappa ner mängden nikotin du “puffar” och sakta vänja dig av med att ha en cigarett i handen i din egen takt.

Så fungerar e-cigaretten

Precis som med vanlig cigarett så röker man cigaretten genom att “puffa”. Istället för att eldas så förångas en nikotinghaltig vätska. E-cigaretten består av i huvudsak 4 olika delar:

Joytech eVic delar
E-cigaretten består av i huvudsak 4 delar
 1. Höljet
  Ser ut som en cigarett eller mindre penna.
 2. Vätskebehållare
  Innehåller en flytande nikotinhaltig vätska.
 3. Förångningsenhet
  Förångar nikotinvätskan som sedan andas in.
 4. Batteri
  Driver förångningsenheten och finns i en mängd olika storlekar.

De flesta e-cigaretter har utbytbara delar som gör att du kan skapa en e-cigarett som helt anpassats till dig. Det gäller allt från batterikapacitet till typ av förångningsenhet.

Många olika modeller

Joytech eGo-t CE4
Joytech eGo-t CE4

E-cigaretten uppfanns i Kina på tidigt 2000-tal. Det finns idag ett flertal tillverkare på marknaden och en mängd olika varumärken. Ett av de mer etablerade företagen på den nordiska marknaden är E-bloss.se. Man startade i Danmark och finns idag i Sverige, Norge, Tyskland och Storbritannien.

E-bloss arbetar endast med de ledande varumärkena Joyetech, Innokin, Kanger, ISmoka och DBox som håller hög kvalitet samt har produkter i alla prisklasser. En av de enklaste modellerna är Joytech eGo-T och är ett bra alternativ för dig som vill prova på att sluta röka med e-cigaretter.

För de mer avancerade användarna så finns modellen Joytech eVic. Med eVic kan man kontrollera hur mycket ånga som utsöndras och man kan även använda programvara för datorn för att se hur mycket man röker. Man får då ett värdefullt verktyg för att sluta röka stegvis och övervaka framstegen man gör.

Tusentals nöjda kunder

Med verksamhet i flera länder så har man tusentals nöjda kunder som gått över till en mindre hälsovådlig rökning. Det är också många som försökt sluta röka under lång tid och som till slut lyckats med e-cigaretter från E-bloss.

En av dessa kunder är Dorthe Nickelsen:
“Jag har rökt i över 20 år och försökt sluta röka med olika metoder men alltid börjat röka igen. Efter att ha “puffat” i endast 2 månader så har jag nu inte rökt en enda cigarett. Min dotter är jätteglad och nu luktar varken jag eller mitt hem rök längre.”

Nikotinfri rökning

Det sista steget i processen att sluta röka är att byta ut den nikotinhaltiga vätskan mot en nikotinfri. Efter ytterligare en tid kan man börja vänja sig av med vanan och bli helt rökfri.

Under vecka 52 kan du prova på både Joytech eGo-T och Joytech eVic till extra bra pris. Ett startpaket med Joytech eGo-T kostar då endast 166 kr (ord pris 333 kr) eller startkit med Joytech eVic för 749 kr (ord pris 1200 kr). Du får även 15% rabatt på ordinarie priser i hela webshopen om du uppger kampanjkoden eBloss-DN i kassan. Man har även extra bra fraktpriser under vecka 52 och hela januari.