Så sänker du ditt kolesterolvärde helt naturligt

Så sänker du ditt kolesterolvärde helt naturligt

Lycq - Växtsteroler sänker ditt kolesterol

Över 50 % av Sveriges befolkning lider av ett förhöjt kolesterolvärde. Tillsammans med rökning och högt blodtryck så är högt kolesterolvärde de största riskfaktorerna för att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar. Med unik svensk hälsokostprodukt går det att sänka kolesterolvärdet helt utan biverkningar.

Varje dag får många svenskar reda på att det har ett förhöjt kolesterolvärde. Det finns ett flertal sätt att sänka mängden av det farliga LDL-fetterna. Det främsta är genom medicinering, kost och motion. Med växtsteroler går det att sänka ditt kolesterolvärde utan biverkningar.

Växtsteroler från tall

Lycq är en svensk produkt med växtsteroler från tall som bevisats sänka mängden av de farliga blodfetterna väldigt effektivt med forskning av bl.a. EFSA (European Food Safety Authority). Växtsteroler tas upp i mag- och tarmkanalen och blockerar upptaget av kolesterol med 30-50 % vilket sänker halten LDL-kolesterol i blodet.

Ökar effekten av traditionella läkemedel

Traditionellt medicineras patienter med väldigt höga kolesterolvärden med statiner. Lycq har använts framgångsrikt som ett komplement till statiner vilket har haft bättre effekt än en höjning av intaget av statiner. Det går även utmärkt att enbart med Lycq effektivt sänka kolesterolvärdet på ett helt naturligt sätt.

“Lycq sänker även mitt blodsocker”

Raija Haller sänkte sitt kolestrol med LycqRaija Haller 63 år har använt Lycq i snart ett års tid och gått från ett totalkolesterolvärde på 8,7 till 6,7 vid den senaste provtagningen.

Hur fick du reda på att du hade högt kolesterolvärde?
– Som diabetiker så går jag med jämna mellanrum på hälsoundersökning. Det var vid ett sådant tillfälle som läkaren även upptäckte att mitt kolesterolvärde var väldigt högt.

Läkaren ville att jag skulle använda statiner men jag hade tidigare hört att man blandar i ett giftliknande ämne. Jag valde därför att testa Lycq som jag hört talas om via en vän.

Hur har Lycq påverkat ditt liv?
– Mitt kolesterolvärde har gått ner markant sedan jag började med Lycq. En fantastisk biverkning är att växtsterolerna även håller mitt blodsocker i schack vilket är ett stort plus.

Vad skulle du vilja säga till dom som upptäcker idag att de har högt kolesterol?
– Innan man börjar med statiner och andra läkemedel som ofta kan ge en lång rad biverkningar så råder jag alla att testa Lycq.

Lycq produceras av det svenska bolaget Edio Healthcare AB sedan 2008. Du kan läsa mer om Lycq på www.lycq.se

Om du vill testa på Lycq så finns den att köpa på apotek och i välsorterade hälsokostbutiker. Du hittar den även hos Bodystore och Life på nätet.