Vill du se så ung ut som du känner dig?

Vill du se så ung ut som du känner dig?

Renaissance Clinique - plastikkirurg Stockholm

Vill du ha en fastare kropp eller ansikte, kanske framhäva de naturliga kurvor du har haft?
Vill du ha tillgång till marknadens mest sofistikerade teknologier inom plastikkirurgi utan att behöva betala överpris?

Välkommen att kontakta Renaissance Clinique, Nordeuropas mest avancerade laser- och plastikkirurgiklinik. På Renaissance Clinique strävar man efter att erbjuda sina kunder en helhetslösning för att optimera ett ansikte, en figur eller hyns hälsa och utseende.

Renaissance Clinicue startades 2008 av plastikkirurgen Christian Montroyal och har anläggningar på Strandvägen och Södra Kajen i Stockholm.
– Vår verksamhet är mycket inriktat på hudföryngring och vi använder oss av den senaste tekniken inom kirurgibehandling. Vi har inga apparater som är ”made in China” utan de kommer från Amerika och Israel. Teknikmässigt är våra apparater i världsklass. Alla apparaterna är FDA-godkända, CE-märkta och Medicinklassade, berättar Christian Montroyal.

Ett komplett utbud

Plastikoperation ansikteRenaissance Clinique är en plastikkirurgisk klinik med tillhörande anläggning för både öppen och sluten vård. Kliniken erbjuder ett komplett utbud av estetisk plastikkirurgi, rekonstruktiv plastikkirurgi, medicinsk hudvård och laserbehandlingar samt Anti-Aging Medicine.
– Våra kunder är främst kvinnor, ungefär 25 procent är män. Nere i Sydeuropa är männen mer medvetna om plastikoperationer och använder det mer än män i Nordeuropa, säger Christian Montroyal.
Renaissance Clinique utför kirurgiska behandlingar som klassiska bröstförstoringar, bröstminskningar, ansiktslyft, lårlyft, fettsugning, fettransplantationer, ansikts- och kroppsskulptur, bröstförstoring med eget fett eller implantat, rumpförstoring med eget fett eller implantat, ansiktsskulptur med eget fett eller implantat, med eller utan kniv.

Olika tekniker

– Vi utför både laserbehandlingar och kirurgiska ingrepp och vi vägleder patienterna vilket alternativ som är bäst. Vill man inte opereras med kniv så kan vi göra det på andra sätt som inte ger några ärr, men med samma resultat. Att kunna erbjuda både ickekirurgiska och kirurgiska behandlingar är unikt i Sverige, säger Christian Montroyal.
Patienter som kommer till mottagningen får alltid gå igenom en konsultation med en läkare i en lugn miljö med spa-känsla. Läkaren talar om vad som passar den enskilde individen och han eller hon väljer sedan utifrån sin sociala och ekonomiska situation.

Konkurrenskraftiga priser

En bröstförstoring med standardimplantat kostar mellan 35.000 och 45.000 kronor hos Renaissance Glinicue. Priset avgörs av form, storlek etc.
– Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och ligger lägre än många andra kliniker. Vi kämpar inte för att göra maximalt antal operationer per dag, säger Christian Montroyal.

Renaisance Clninicue samarbetar med kliniker i Amerika, Frankrike, Tyskland och England.
Christian Montroyal har sex universitetsexamina: Plastic Surgery, Reconstructive Surgery, Facial Surgery, Hand Surgery, Laser Surgery och Aesthetic Surgery. Han har mer än 30 certifikat från universitetssjukhus i Paris, Bordeaux, Nice, London, Madrid, Berlin, Montreal, Chicago och Stockholm.

Läs mer om Renassaince Clinicue på www.renaissanceclinique.com